Mit jelent?

Az állapotfelmérés egy komplex folyamat, amelynek három része van: (1) személyes beszélgetés, (2) visszajelzés, (3) szakmai team által készített megoldási terv ismertetése.

  1. A személyes beszélgetés során a hangsúlyokat a kölcsönös megismerésre, a kitűzött célra, valamint ennek elérését akadályozó tényezők okainak megállapítására helyezzük.
    A találkozó alkalmával igyekszünk pontos és kielégítő képet adni magunkról és a munkánkról, valamint mi is szeretnénk minél jobban megismerni téged, miközben célirányosan keressük, hol és miben keresendő fejlődésed gátja, esetleges kudarcaid oka.
  1. A beszélgetést követően a szakmai team tagjai összegzik a megállapításaikat és visszajelzést adnak neked a feltárt problémákról, fejlesztendő területekről és elmondják, szakembereink tudnak-e neked segíteni.
  2. Végül – kölcsönös együttműködés esetén – kidolgozzuk a személyedre szabott megoldási- és ütemtervet, amelyen érdemes elindulni a végleges megoldás megtalálásához.

Kinek ajánljuk?

Az állapotfelmérés korosztálytól és elérendő céltól függetlenül bárkinek ajánlott, aki szeretne fejlődni, eredményesebbé és sikeresebbé válni, de nem tudja, hogyan is tegye. Különösen ajánljuk azoknak, akik kudarcaik okát nem ismerik pontosan, illetve akik már mindent kipróbáltak, de semmi sem segített.

Mennyi ideig tart?

Közösen egyeztetett időpontban, kb. 90 perc.