Bízd profikra!

Tanulási nehézségeiddel, tanulmányi előmeneteleddel, iskolai vagy magánéleti elakadásaiddal nem érdemes tapasztalatlan és felkészületlen emberhez fordulnod, a mi csapatunk tagjai több éves szakmai gyakorlattal rendelkező pedagógusok. Foglalkozásaink mindig ellenőrzött körülmények között zajlanak, amelyekért felelősséget vállalunk.

Több szem többet lát!

Központunk innovatív szakmai team formában működik, amely garantálja, hogy minden egyes ügyfelünk esetét (beleértve a kitűzött célokat, a haladás ütemét, a módszereket, gyakorlatokat stb.) a hatékonyság növelése érdekében rendszeresen átbeszéljük és ha szükséges, felülvizsgáljuk.

Rád szabjuk!

Többen fordultak már hozzánk azzal, hogy szinte már mindent kipróbáltak és eddig mindig kudarc lett a vége. Innovatív, egyedi megoldásokat kereső pedagógiánk célja, hogy pontosan feltárjuk és azonosítsuk a kudarc(ok) ok(ai)t és személyre szabott megoldási és ütemtervvel hosszútávú eredményeket és sikereket érjünk el.

Közösek a céljaink!

Hisszük, hogy csak akkor vagyunk sikeresek, ha ügyfeleink céljait a magunkénak valljuk, ezért szem előtt tartjuk, hogy foglalkozásaink a lehető legrövidebb idő alatt hozzanak eredményt.

Alkalmazkodunk hozzád!

Rugalmasak és szinte bármikor elérhetők vagyunk. Folyamatos visszajelzést adunk a haladásról