Mit jelent?

Egy ítéletektől mentes elfogadó légkörben segítséget kapsz a problémáidban és az érzéseidben való eligazodáshoz. Ha úgy érzed, nem vagy a helyeden, nem érzed jól magad a bőrödben, nyomaszt a suli, az otthon, a kapcsolataid vagy egy nehéz időszakon mész keresztül, akkor jó szívvel ajánlom neked!

Milyen módszerekkel dolgozunk?

–          Mentálhigiénés szemléletű beszélgetések

–          Önismereti rajzelemzés

A mentálhigiénés szemléletű beszélgetések neked valók, ha szívesen beszélsz az érzéseidről, a téged foglalkoztató, esetleg bántó dolgokról, és jól esne, ha valaki néhány héten keresztül meghallgatna és segítene jobban megérteni, hogy pontosan mi is történik veled. Lehet szó szakításról, rossz jegyekről, suliról, rossz arcokról a suliban, a felhalmozódott vagy teljesíthetetlen feladatokról, az otthoni légkörről vagy bármiről, ami éppen fontos neked.

Ha nehezen fejezed ki magad szavakkal, de szeretnéd magad és a téged körülvevő világot jobban megérteni, akkor az önismereti rajzelemzést ajánlom neked.

Akkor is a rajzolást ajánlom, ha szeretsz rajzolni, és érdekel, hogy mi is ez?

A rajzolás mellett az írás is egy nagyon kreatív módja az önkifejezésnek és közben megélhetjük az alkotás és az írás felszabadító erejét.

Ha az írás az, amiben a legkönnyebben ki tudod fejezni azt, ami benned zajlik, és/vagy az időbeosztásod, illetve a napszak preferenciád miatt kényelmesebb egy aszinkron (időben eltolt) „munkaforma”, akkor e-mailben várom a leveleid.

Ha szülőként éled meg a kamaszkor és a suli nehézségeit, akkor is szeretettel várlak!