Miért jó Online?

Korrepetálásra, felvételire való felkészülésre, segítő beszélgetésre, egyéni vagy családterápiára  nálunk online is van lehetőséged.

És miért jó ez Neked?

Rengeteg időt spórolhatsz az utazáson, vagy a személyes találkozókkal járó megérkező és elbúcsúzó körökön. Ezt az időt arra, illetve azokra fordíthatod, akiktől vagy amiktől eddig elvetted. A barátaidtól, a családodtól, a szerelmedtől vagy a kikapcsolódástól.

A patronálás esetében, ami a veled és a problémáiddal való törődést jelenti, egy másik előnyt is tudunk említeni. Ha nem szeretnéd a problémáidat arccal vállalni, akkor az anonimitásodat megőrizve név nélkül is elérhetsz minket levélben. Egyfajta titokládaként gondolj erre, ahova bedobhatsz egy problémát vagy kérdést, ami éppen foglalkoztat, és mi igyekszünk veled gondolkodni és veled együtt válaszokat, megoldásokat keresni.

Online szolgáltatásainkat nem csak budapesti érdeklődőknek ajánljuk, hiszen Online a távolság könnyen áthidalható városok, megyék, vagy akár országhatárokon keresztül! Ha felkeltettük érdeklődésed, lépj velünk kapcsolatba itt!